Ugrás a fő tartalomra


Érzelmeinkről...

Az EFT-t(Emotional Freedom Techniques = Az Érzelmi Felszabadítás Technikája, Gary Craig, a módszer létrehozója indította el a világsiker útján. Az EFT egy új felfedezésen alapul, amely már sok ezer embert megszabadított a fájdalmaktól, különféle betegségektől és lelki problémáktól.
A módszer az, hogy a testen ,meghatározott meridián pontokat stimulálunk, úgy hogy gyengéden ütögetjük, kopogtatjuk, miközben megfogalmazzuk és lelkileg ráhangolódunk az érzelmi vagy fizikai problémára.
A legfájóbb negatív emlékeket célozzuk meg,de nem időzünk el hosszan,"csak" az emlékekhez kapcsolódó rossz érzéseinket szólítjuk meg. Megfigyeljük testünk mely részén, mit érzünk. Pl. gyomromban érzem a félelmet,gombóc van a torkomban,fojtogat a szorongás...stb. Ezeket a kopogtatással és persze pár jól irányzott mondattal oldjuk-elengedjük.
A kopogtatás hatására, a test energiarendszerében blokkolt negatív energia felszabadul, és a test öngyógyító energiái ismét szabadon áramlanak. Miután a test energiarendszerében jelen lévő blokk feloldódott, az általa kiváltott érzelmi vagy fizikai megnyilvánulás – tehát a probléma maga is – feloldódik, megszűnik.
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász-reflexológus
Joalis terapeuta
Eft tanácsadó
Reiki mester
Tel+3630/9500336
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."