Ugrás a fő tartalomra



Kedves vendégeim ismerőseim, barátaim!

Létezésünk képeit a Nagy Mester vászonra festi, színeit az ihlet hatása ékesíti, minden ecsetvonás tudattalan cselekedetünk mely alapja saját szerkezetünk összetételének. Anyagi testünk az ecset, mely által életre kel a szín s a hatás. Hogy mi készteti a Mestert műve alkotására? megismeri önmagát minden részletébe. Készül a mű, s benne a varázs parányi csillogását hozza a szél s derűre csókolja benne a szív minden érzését. A hatás Benne van a művében, a szándék, a képesség az akarat s a harc, majd a beteljesedés. Viharként söprő édes könnyek, kérdések s választ adó érzések. Életet lehel a Forrás, melyből lelke szomját oltja.Tündérhívó dallam illatát hozza a pillanat, s a boldogság szirmait rajzolja a végtelen szeretet.
Ebben az alkotásba ott vagy TE aki tapasztal s általad lesz színesebb a kép, gazdagabb minden részlet. Nem hidd, hogy te csak a szürke színeket ontanád, s életedben nincsen semmi más! Engedd meg, hogy életed hatásai által teljessé váljon az Alkotás.
Várlak szeretettel:
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász-reflexológus
Jolais terapeuta
Eft tanácsadó
Tel+3630/9500336
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő Győr

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."