Ugrás a fő tartalomra


Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

A női kör hétről hétre egyre érdekesebb témákat dolgoz fel, kedves ismerősöm feltette a kérdést, és mikor lesz férfi kör?
Jó kérdés-gondoltam, és megkérdeztem : Te férfiként milyen témákat dolgoznál fel? Erre Ő azt válaszolta pl: hol, és miért csúszik el a férfi-nő kapcsolat?
Mi múlik a nőn, és mi múlik a férfin? Mikor lát egy nő igazán biztonságot egy férfiban? .. és ehhez hasonló kérdések merültek fel. Örök kérdések, tudjuk mindannyian... a leghosszabb út az észtől a szívig tart, melyet talán egy életen át sem tudunk megtenni. A párkapcsolat egy tánc smile hangulatjel Sokan tapasztalják az évek során, hogy sok esetben felcserélődnek a szerepek. A nők vezetik a férfiakat. A nők határozottak, a férfiak visszahúzódóak. Holott mindenki a saját szerepére vágyik. A férfi szeretne önbizalmat, határozottságot, a nő szeretne egy erős férfit, akire rábízhatja magát, aki vezeti őt...vezeti nem irányítja! Nem tehetetlen, kiszolgáltatott bábúként, hanem olyan méltósággal, ami előtt meghajlik a férfi. A nő ereje a befogadás. Abban rejlik az ereje, hogy teljesen megnyílik...bízik. mindenkinek megvan a maga szerepe...
Vagy attól szenvedünk, hogy nincs párkapcsolatunk vagy attól, hogy van. És mindig ott van a ha… "kapcsolódni épp csakis az egyediség vállalásával és ajándékozásával lehet … a bennünk élő férfi és nő , nő és férfi felfedezése fontos"
Ha számodra is érdekesnek tűnik a téma tarts velünk nemtől kortól független. Várom javaslataitokat.
Táncoljunk át az életen smile hangulatjel
Barti Ildikó
Eft terapeuta
Tel+3630/9500336.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."