Ugrás a fő tartalomra


KEDVES VENDÉGEIM, ISMERŐSEIM, BARÁTAIM!

"Melyik a világ legdrágább ágya? – A beteg ágya.
Alkalmazhatsz valakit, hogy vezessen helyetted, csináljon neked pénzt, de nem vehetsz rá senkit, hogy viselje el a betegségedet helyetted.
Az anyagi dolgokat megtalálhatjuk, ha elvesznek. Egyetlen dolog van, amit nem találhatunk meg, ha elvesztettük – az Életet.
Amikor valaki bemegy a műtőszobába, észreveszi, hogy van egy könyv, aminek az olvasását még nem fejezte be – “
Az egészséges élet könyve”.Steve Jobs-55 évesen hasnyálmirigy rákban halt meg .
MINDENKIT ÉRINT A VITAMINHIÁNY!
Kutatási eredmények azt bizonyítják, hogy az egészséges
étrenden élő emberek is hiányt szenvednek bizonyos vitaminokból, ásványokból.Az életkor előrehaladtával, illetve bizonyos megszorító diéták alkalmazásával a vitaminhiány veszélye tovább növekszik.
Mivel az alacsony vitaminbevitel a betegségek melegágya, ezért a bostoni Harvard Egyetem Orvosi Karának munkatársai Drs. Kathleen M. Fairfield, és Robert H. Fletcher rendszeres napi multivitamin bevitelt javasolnak az életkortól, és egészségi állapottól függetlenül.
A 2002 júniusában megjelent cikkben Fairfield, és Fletcher áttekintette az 1966 és 2002 között végzett, a vitaminbevitel és bizonyos betegségek például a rák, vagy a szívkoszorúér betegség közötti összefüggést tanulmányozó tudományos vizsgálatok eredményeit.
A folsav egyes vizsgálatok eredményei alapján például a terhesség korai szakaszában adva megelőz bizonyos születési rendellenességeket, más vizsgálatok szerint pedig szerepe van a szívkoszorúér és bizonyos rákos megbetegedések megelőzésében.
Az E-vitamin a javasolt adagolásban csökkenti bizonyos rákok kialakulásának esélyét, a kalcium és a D-vitamin pedig megakadályozza az időskori csontvesztést, csonttöréseket.
Fletcher kiemelte, hogy az amerikaiak többségének előnyt jelent a napi multivitamin szedése, mivel ők nem jutnak elég vitaminhoz a táplálékból.
Egy vizsgálat adatai szerint a minimálisan szükséges napi öt adag zöldséget, gyümölcsöt csak az amerikaiak 20-30%-a fogyasztja el. (a sült krumpli pl. nem zöldség:))Az öregedés folyamán az ember egyre kevésbé képes a vitaminok, ásványok hasznosítására. Az alkoholt rendszeresen fogyasztók (akár kis mennyiségnél is) rendszeres folsav és magnézium pótlásra szorulnak.A különböző vitaminok előnyeit alátámasztó bizonyítékok viszonylag újkeletűek, magyarázza Fletcher, ezért az orvosok nagy részének nincs róluk tudomása.
Ez persze Magyarországra is igaz, hiszen a cikk megjelenése óta még csak kilenc év telt el.
Ráadásul a vitaminokat sok orvos valamiféle alternatív terápiának tekinti és előítélettel viseltetik irántuk, nem érti a vitaminok fontosságát, ezért nem is javasolja azok szedését
.Forrás;Journal of the American Medical Association 2002;287:3116-3126, 3127-3129.
IMUNE természetes hatóanyagokat- mikro és makro ALGA- tartalmazó, egyedülálló minőségű táplálék ! Az IMUNE kapszula a XXI.század emberének egyedülálló "étrend kiegészítője " kell ,hogy legyen- lássuk 2 összetevőjét a 4-ből.
Az élet 3,5 milliárd évvel ezelőtt alakult ki az óceánokban és az első élőlények az algák voltak. Különböző mutációknak köszönhetően, az összes élőlény az algákból jött létre és telepítette be a Földet. Mint az „élet forrásának”, az algáknak tartalmazniuk kell azokat az építőanyagokat, amiből a bonyolultabb életformák állnak, beleértve a növényeket, állatvilágot és az embereket. Az atmoszféra oxigén tartalmának 80%-át is az algák produkálják és „csak” 20%-át az esőerdők. Az algák a leghatékonyabb napenergia hasznosítók, átalakítva ezt az energiát szerves anyagokat hoznak létre és táplálják szinte az egész óceánt. Kiváló tápláló és erősítő hatását az algáknak már az Inkák és az Aztékok is felismerték.
Dr Kovács Tibor Tüdőgyógyász-életmód tanácsadó ajánlásával, akit tisztelek, mert munkássága tudása saját hivatásom útján ösztönöz.
Barti Ildikó
Természetgyógyász


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."