Ugrás a fő tartalomra


Dohányzásról való leszokás biorezonanciával

Az eljárás lényege:
A Dr Zapper biorezonanciás készülék 40 perces előre beprogramozott terápiát nyújt a leszokni vágyóknak. A programba kódolt dohányfrekvenciák vannak jelen így a rezonancia segítségével áthaladva fordított tükörkép formában jutnak vissza a szervezetbe, ahol a hullám tan törvényszerűségének köszönhetően a két hullám találkozásakor kioltja egymást. Szinte azonnali "törlést"okozva az "agy emléktárának" azon szegmensében, ahol rögzült a nikotin információja. Kezelés után a szervezet úgy viszonyul a dohányhoz, mintha soha lett volna dolga vele.
A kezelés utolsó 20 perce a méreganyagok közömbösítéséről szól, ami a mentális feszültség csökkenését eredményezi. Az eljárás veszélytelen és káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetet terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak, ezzel is támogatva a szervezet öntisztulási képességét.
Eredményessége nem függ a dohányzással eltöltött évek számától, akár több évtizede fennálló függőség megszüntetésében.
A módszer lényege, hogy semmilyen kellemetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között.
1. Szükséges-e valamilyen kivizsgálás a készülék használata előtt?
Nem. Bárki igénybe veheti, akinél nem áll fenn ellenjavallat. (pl. epilepszia, szívritmus szabályozó készülék, terhesség)
2. Lehet-e a kezelés mellett gyógyszert szedni?
Lehet, mivel nincs kereszthatás, a készülék biofizikai szinten hatásos, míg a gyógyszerek biokémiai szinten hatnak. Az eljárás NON INVAZÍV, azaz csak felülírja a megfelelő információt, hogy a szervezet behozhassa energetikai lemaradását.
3. Félig elszívott cigarettát vinni kell?
Nem, mert a készülék nem igényli.
Bejelentkezni:
Barti Ildikó
Tel+3630/9500336.
Helyszín: Rába Quelle Győgy, és Élményfürdő
Győr 9025

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."