Ugrás a fő tartalomra


Kedves vendégeim, ismerőseim, barátaim!

Az Élet remekül írja mindannyiunk forgatókönyvét, mindig pontosan ahhoz küld követeket, amit meg kell tanulnunk.
Ha észreveszed a helyzetekben lévő lehetőséget, rengeteget tanulhatsz önmagadról, és hatalmadban áll saját hozzáállásodon, gondolataidon, szavaidon, érzéseiden keresztül változtatni. Az önmagunkba vezető úton mindig vannak társaink, segítőink, a segítőink változnak az út során. Valaki jön és valaki megy, valakinek épp Te vagy a kísérője.
Fontos tisztába lenni azzal, minél kevesebb szabályt állítasz fel arra, hogy milyennek kellene lennie az életnek, és hogy másoknak hogyan kellene viselkedni, annál könnyebb boldognak lenned.
A változás része az életünknek, a kérdés hogyan veszünk részt benne. Azt vettem észre magamon, hogy a változtatásra való igényem mozgatja mindennapjaim, munkám során törekszem "meghallani" pácienseim benső hangját, aki segítséget kér, és ha itt az idő, és megérett a változásra támogatom törekvéseit.
"A neked való dolgok vonzódnak hozzád. Hidd, mint ahogy élsz, hogyha bárhol a világon elhangzik egy szó, amit meg kell hallanod, az ott fog zengeni a füledben. Minden hozzád szóló mondás, minden könyv, minden elrejtett szó biztosan megtalál egyenes vagy tekervényes úton." Emerson.
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász
Tel+3630/9500336
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."