Ugrás a fő tartalomra



A fitóterápiáról:

Hosszú évek tapasztalatai bizonyítják, hogy az emberek a természet erejéhez fordulva egyre nagyobb számba kezdik alkalmazni a gyógynövények áldásos hatását. Fontos tudni, hogy a gyógynövényekkel elért hatás mindig lassúbb, mint ami szintetikus készítményekkel elérhető, de az eredmény jóval tartósabb és nem okoz mellékhatásokat.
A gyógyfüvek hatása csodálatos Élet erőt kölcsönöz életünknek. A méreganyagok próbára teszik szerveinket. E hatás alatt a szervezetünk a kiválasztó szervek segítségével szabadul meg a mérgektől és a különféle bomlástermékektől; ilyenkor a keringésre nagyobb figyelmet kell fordítanunk, hogy elősegítsük a vér egyenletes eloszlását a szervezetben. Fontos, hogy ezek a szervek jól működjenek. Az egészség megbomlásához vezet a stressz-hatás, amely nap, mint nap ér minket, felborítva a szervezet természetes erőforrásait. Ilyenkor alkalmazhatunk nyugtató, feszültségoldó, ill. az idegrendszer működését támogató gyógyteákat. Ezek szelíd módon hatnak, de tartós hatás érhető el segítségükkel, felébresztik a szervezet öngyógyító képességét. Érdemes tájékozódni, és, ha egyedül nem megy szakember segítségét kérni.
Barti Ildikó
Fitóterapeuta
Tel +3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."