Ugrás a fő tartalomra



Kérdések tapasztalatok

Az elmúlt hetekben vendégeim, ismerőseim sokan kerestek meg a kérdéssel: "Hogyan szabaduljak meg a rossz érzéseimtől, a negatív gondolataimtól?"
Addig, amíg meg akarsz tőlük szabadulni, csak a küzdelem az élet. Miközben saját gondolataid és érzéseid ellen harcolsz, fel sem fogod, hogy közben Önmagad ellen harcolsz. Hiszen a gondolataid és érzéseid Hozzád tartoznak, a Te részeid.
Márpedig ha saját Magaddal szemben is küzdesz, hogy állsz majd a Világhoz?
Mindez a negatív érzelem, negatív energia csak a Te saját szemléleted, címkézésed eredménye.
Ha már egyszer így van, akkor viszont ne nyomd el. Hagyd, hogy előtörjön belőled, add át magad az "élménynek", de közben mindvégig légy tudatos, légy JELEN.
Közben figyeld meg Magad, figyeld meg, mi történik a testedben, a Lelkedben, figyeld meg a történéseket. Nem kell "gondolkodni" csak hagyni hadd jöjjön..
Ha jelenlévőként megfigyeled ezeket az érzéseket, lassan szertefoszlik, csak a tény marad, amit pedig hideg fejjel már sokkal reálisabban tudsz majd kezelni.
Az érzéseink sokszor megvédenek, tanítanak minket.
Ezért ne haragudj rájuk, légy értük hálás, hiszen segítségünkre szolgál.
Elakadtál...megrekedtél....itt vagyok segítek
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász
Eft tanácsadó
Tel+3630/95 00 336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."