Ugrás a fő tartalomra



JellemVonás

   Hosszú utunk során kívülről ismerjük meg az állomásokat, remélve, hogy belső értékeink felszínre érkeznek általa. Jellemünkben ott vannak a Minták, az ősök tapasztalata, és "lenyomata" Vonásainkban képviselve azt a " lehetőséget" mely adott esemény által felszínre " jöhet"
  Már tapasztaltad, vannak helyzetek mikor vonásaidat szeretnéd " megváltoztatni" arra gondolva így talán jobban elfogadnak....tévedsz, itt nem " róluk" Rólad van szó! ElfogAdod magad vonásaiddal ? 
  Mindentől független megengeded magadnak, hogy a most érzékelését nemcsak GondOld, hanem érezd is? Hiszen oly sokszor elhitted, hiszen én a Most-ba élek...tény, hogy így van, de éled a most pillanatát...érzed a levegő illatát? a hangok bársonyát? A színek érintését a bőrödön? A képek ízét? 
Hiszen minden hangulatnak megvan a maga illata, íze, érintése...csodálatos...vagy....létezel...ebben a csodába.
Mikor ráébredsz nem kell egy másik ember, hogy jól érezed MaGad a bőrödben, hogy jó legyél....hogy elfogadjanak, hogy figyeljenek rád...., hogy figyeljél magadra!



      Sokszor talán a fájdalom vezetett " vissza" ÖnMagadhoz...a csalódás....akkor még nem értetted MIÉRT? Miért pont velem? Ma már tudod, ÉRTEM TÖRTÉNT mindez :-)
Az élet végtelen csodája a visszatalálni, HazaLelni önmagunkban, édes OttHon ....ahol az illatok, a színek, az érzések szívedből vezettek ÖnMagadhoz.



       Kezedben a kulcs....a MegOldás. Talán most jelen életszakaszodban....a fájdalom vezet....a csalódás...az EgyedülLét....csak figyeld meg magad, tudd mit érzel Most, hiszen Ez az- az érzés ami ebben az állapotban tart! És aztán? Hogyan tovább? Ne akarj....TEGYÉL érte....nem a magány ellen, a hazatalálásért. Apró lépésekkel kezd...mert nem megy máról, holnapra!
        Lehet, hogy csalódsz, lehet, hogy segítséget kérsz....bekopogsz, de zárva az ajtó....ne csüggedj...a te ajtód "nyitva áll" csak be kell lépned...


Várnak rád a megtapasztalások, a csodák....nem hiszed el? Nem is kell.....csak ÉldMeg...hagyd, hogy megtörténjen :-)

Szeretettel:
Barti Ildikó



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."