Ugrás a fő tartalomra
Kedves Érdeklődő!
Amikor a kedves páciens állapot felmérésre jön hozzám, általában a testével kezdünk, aztán előtérbe kerül a lélek is. És ez természetes, hiszen egyik sincs meg a másik nélkül, ahogy életünk egyéb területei is összefonódnak. Ezért szoktam azt mondani, hogy nem kúrákról, hanem folyamatokról van szó és azon az úton érdemes haladni. Vegyünk egy példát, méregtelenítés nagyon fontos. Testi-lelki-szellemi szellemi szinten feltétlenül szükségünk van rá, és hatásos eredményeket hozhat, egy rövidebb 2-3 hetes kúra is, amely akár pár nap után is érezhetjük a felszabadító érzést). Ha életmódunkba viszünk olyan alapvető változásokat, amivel biztosítjuk a testünk számára a folyamatos tisztulást, akkor a méreganyagok mennyisége nem tud elhatalmasodni rajtunk. Amikor a testünk már fizikai úton jelez, általában rossz hangulatúak és motiválatlanok is vagyunk. Ekkor már a lélek és a szellem (itt a gondolatvilágra gondolok) is belefáradt a helyzetbe. Együtt jutnak egy alacsony energetikájú állapotba, és sajnos addigra már általában jól lemerítette magát az illető. Vannak belső energiaforrásaink, és amikor már azok is bejeleznek, akkor bizony azonnal változtatni kell. Ilyen energiafelszabadító hely a mellékvese. Ezért tehát, figyeld magad. Ha kimerültséget, fáradékonyságot, motiválatlanságot, rossz közérzetet érzel, esetleg egyensúlyzavart, délután 15.00 óra körül nagyfokú fáradtságot, akkor legyél tudatába, erőforrásaid apadnak! Mit tehetsz? töltsd fel a tápanyagraktáraidat, emeld meg a folyadékbevitelt és menj el egy reflexológushoz, masszőrhöz stb. Amennyit lehet, tartózkodj a szabadban! Kerüld a cukrot, csokoládét ,annak ellenére, hogy boldogsághormon néven ismert, sajnos ez megint időszakos, többet árt, mint használ, kávét, chipseket, helyette fogyassz tiszta élelmiszereket, gyógyteákat.
Az édesgyökér, a ginseng, a friss gyümölcsök, segítenek elkerülni a mélypontot. Ha egyedül nem megy bátran kérj segítséget.
Barti Ildikó
Tel+ 3630/ 95 00 336.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."