Ugrás a fő tartalomra




Pillanatok...



Az életünk tartogat számunkra millió pillanatot, melyekben vannak örömök, szomorúságok, kihívások, feladatok, és vannak pillanatok mikor "csak úgy vagyok" ezek a pillanatok, és még számtalan más is alkotják azt a filmet, amiben te játszol főszerepet. Hogy valóban főszerep, vagy mellékszerep jut e neked, az csak tőled függ.

Természetesen vannak azok a pillanatok, amikor a környezetednek van nagyobb szüksége rád, és van mikor magadra kell több Figyelmet fordítanod.





         Itt is, mint az élet minden területén a HangSúly az EgyenSúlyon van.A Te életed pillanatai egyensúlyban vannak? 
Sokszor a kibillent állapot betegséghez vezet, és akkor türelmetlen az elme, és szenved a test...a lélek LegBelül érzi...ez egy újabb próbatétel, de az elme megkérdőjelezi.....és telnek az évek, olyan sok minden történik, olyan sok minden változik...és te már nem az vagy, aki voltál. Talán már nem bírod, vagy már nem is akarod sem cipelni, sem "elviselni"
  Ezek a pillanatok, mikor magadba szállsz...elcsendesedsz a nagy "vihar" közepén...és az élet elkezd körülötted forogni ...és rájössz már nem másként érzel, másként gondolkodsz...változol. Vannak örök pillanatok, melyek újra, és újra életed részét képezik...vannak "szálak" "kötődések" , amelyek hosszúra nyúlnak, és enged...ahogy egy réig barátság, ami szinte öröktől tart, és csak azt veszed észre , hogy megint sétálsz régi utcákon, megint ülsz a padon, mint régen...és talán írsz egy pár sort életed könyvében...




Aztán figyelmed fókuszát egy tündéri kacaj táncra hívja, egy kislány a régi oviból.. hangjával beszínezi a világot...huncut kis szemébe ott a gondtalanság, a szabadság, a derű...semmit sem változott benned  a kislány aki voltál...pár év távlatából, ugyanúgy cseng a kacaj BENned, a sötét utcákon, ahol régen barátnőddel sétáltatok, és a nyár meleg illatával most is körbeölel MindEnt.






Eltelnek az  évek, a hosszú pillanatok....és benned ott a kislány, a barátNŐ, ott a társ, és az utazás.
Már nem búcsúzol, mert tudod ezt senki sem veheti el tőled :-)

Szeretettel: Barti Ildikó








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."