Ugrás a fő tartalomra


Hol vannak megtapasztalásaid, avagy határaid megismerése....




    Önmagadon BelÜl a külvilág mintáit érzed, hatását arra az életre melyben tapasztalsz...mit tapasztalsz? Kétségeket, félelmeket, visszautasítást...vagy befogadást, megértést....tiszteletet.
Minden ember egy másik világ, mégis a másik ember véleménye megrendíti Benned saját világod...álmaid...vágyaidat. Mindazt amit "igaznak" hiszel...dédelgetett álmaid. A másik ember véleménye a saját nézőpontját, az ő világát tükrözi, az ő félelmét, kudarcát, tapasztalatait.




           Ott az Angyal, és ott a KíSértő...súg a füledbe...meghallod? "Erős vagyok tudom" mondhatod, hidd el nem az erő számít.... 
A világunk egyre kizsákmányoltabbá válik általunk, és tudod ki marad a végén? NEM a legerősebb, nem a legokosabb....hanem az aki leginkább képes a VÁLTOZÁSRA!



KépEs vagy a változásra, avagy ki maradsz a végén?


Nem változni nehéz...hanem kitartani a változásban....akkor is mikor a környezeted a "régi" életét éli...ugyanazt a "pusztítást" végzi a testével, a lelkével, a gondolataival....látod érzed OTT legbelül te már mást szeretnél...és bizony sokszor ebből az következik, lecserélődnek a barátok, eltűnnek a régi ismerősök, és sokszor a környezete is megváltozik...elköltözöl...BE költözöl az Új ÉletKépbe...





Ez nehéz, de a változás részeD, veszteség, de jön Új helyette...másabb Teljesebb, olyan helyzet melyben önmagadért....változtál.
Sokan nem fogják érteni " mi van mögötte" nem is szükséges, te MÁR tudod....van KépEd róla, erőd hozzá...Hited...részedBenne. Ne ijedj meg, amikor eljön a változás...a LeTisztulás...és dolgozz rajta, hogy legyen körülötted ÚJ támogató közeg, akikkel együtt JÓ LENNI....új barátok, akik megértenek, akihez fordulhatsz....új állás...újd ERŐ , és példakép akire felnézhetsz ÖNMAGAD!




Ellenállás mentes megtapasztalást:
Barti Ildikó








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."