Ugrás a fő tartalomra


Kedves Olvasóm!
A hét folyamán olyan változások, és HatásOk értek bennünket melyek a múlt emlékeit Fel-Idézték, Eft kezelések alatt olyan lelki hatásokon dolgoztunk melyek már évtizedek óta jelen vannak pácienseim életébe. 
Talpreflex masszázs kezeléseken is tapasztaltam a félelmek jelenlétét mely a vesékben mint lenyomat befolyásolják a szervezet belső egyensúlyát.
Mit javasolnék számodra ? figyelj a testedre minden nap! Akár dolgozol magadon, akár nem, ebben a testben éled az életed. Nagyon fontos, mit eszel, mit iszol, mennyit pihensz és mennyit mozogsz. A belső munkát a sport, a mozgás sokkal gyorsabbá és könnyebbé teszi, ezt magam is tapasztalom  Mindegy mi az a sport, csak szeresd, élvezd. Áramoltasd az energiát minden nap.
Ahogy a belsőd változik, úgy változnak az étkezési szokásaid is...Ami eddig jó volt a testednek, már nem biztos, hogy az. Légy erre tudatos.A tested jelezni fog. Ha valami működési zavar van, akkor állj meg, és vizsgáld meg. Egyél rendszeresen, ne csak egyszer!
A test, szellem, lélek egysége valóban akkor egység, ha mind a három területen jelen vagy, elfogadó vagy, szeretetben vagy.
Hidd el megéri, és megérsz te is arra, hogy tudd mindennél fontosabb a harmónia benned, mert általa boldog és derűs a családi életed, a környezeted, minden amivel KapCsolodsz 
Ellenállás mentes szép napot
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."