Ugrás a fő tartalomra



Kedves Olvasóm!

Hívatásom abban segít, hogy átadjam a tudást, és a tapasztalataimat. Magam is alkalmazom mindazt, amit javaslok. Vannak olyan" kíváncsi" érdeklődők, akik egy alkalomtól csodát várva, már az első körök után feladják az" átalakulást"
Nem könnyű magam is jól tudom, és azt is, hogy egy állapot felmérés még senkinek sem segített sem a fogyásban, sem a bőrtünetei " eltüntetésében"
Fontos tudnod a boldog élet titka a valós életmódváltásban van! Az életmódváltást legtöbben csak a fizikai formára vonatkoztatják, pedig ez mindössze csak EGY része..... Nemcsak a táplálkozásunkon, mozgáshoz való viszonyunkon, de gondolatainkon, és cselekedeteinken is változtatni KELL ahhoz, hogy életünkben hosszú távra szóló sikerek jelenjenek meg. Ez persze sokszor összetett folyamat, de kérdem én.. Ki akar még a régi mocsárban dagonyázni, amikor új ÉletMinőségben egy sokkal fényesebb útra léphet?! Mindez persze választás kérdése, de szerencsére mindig van módunk választani.
Van segítség, van MegOldás, és JelenLéteddel te is hozzájárulsz :-)

Várlak szeretettel:
Barti Ildikó
Tel + 3630/ 950 0336



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."