Ugrás a fő tartalomra






Kedves Olvasóm!

Tapasztalat:
Eft kezelések alkalmával vendégeim mesélik változik az életük...sokszor csodálkoznak, hogy ilyen gyorsan? van eset mikor már a kezelést követően aznap történnek változások, kapom a visszajelzéseket, " ilyen lehetséges már ma? egy kezelés után is?"
Sokszor látom a csodálkozást, a hitetlenséget, a félelmet a szemeikben: "és akkor minden változni fog körülöttem?" IGEN. Hiszen amikor a változás mellett teszed le a voksod, akkor tudd, hogy a dolgok valóban változni fognak... Ez pedig azt jelenti, hogy eltűnnek belőle emberek, megoldódnak helyzetek, másként reagálsz dolgokra. Amikor dolgozol magadon, akkor a változás az életed minden területére kihat. Amikor belőled eltűnik minden, ami már nem kell, akkor eltűnnek azok az emberek, azok a helyzetek, azok az események is, melyek a régi működésedet támogatták. A kérdés csak az, hogy valóban készen állsz-e erre? Elengedni mindazt, ami már nem kell... Készen állsz-e az újra, a másra, a jobbra?
Barti Ildikó
Eft tanácsadó
Tel+ 3630/ 9500336.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."