Ugrás a fő tartalomra



Minden BENNEM van, avagy mindenbe BENE vagyok...



A hét eseményeit a MindenBen megtapasztalásainak szenteltük.Biztos voltál már te is úgy, hogy gondoltál valamire, és a külvilágba megjelent...gondoltál valakire, és hívott, vagy szembe jött veled. Már lassan tudod, bizony ami benned van az kint is megjelent...a múltad...s BenNe minden ami voltál.
Figyeld csak KivulRől ne ragadj benne, sem az érzések, sem a gondolatok "lenyomataiba"
Nincs más csak a Megfigyelő...az éberség ami nem más mint a lélek ami a tér ahol minden megnyilvánul.





"Megelevenedik sok régi emlék, elmosódott képek új színeket nyernek, régi szavak szólnak elő a csendből százszor és ezerszer. Ilyenkor az álmodozás szétnő, s az elmúlt idők fölé emelkedik, kijavít hibákat, miket a lelkiismeret eléje tesz, mint szabó elé a rosszul varrt ruhát. Csak ilyenkor lehet mindent elölről kezdeni s másképpen, megnyugtatóbban rendezni rég elvégzett dolgokat, csak ilyenkor lehet színes csodává álmodni a múltat, s igaznak, szépnek hinni a jövőt."



Ellenállás mentes szép napot:
Barti Ildikó



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."