Ugrás a fő tartalomra





RagyogÁs....ElfogAdás


    Egy hang megszólal ott legbelül a szíved hangján...isMERED öt....mered befogadni általa azt akivé válsz. Életed  szakaszait tapasztalod...tested "ellened" hangolja a gondolataid....mert gyengélkedsz....vagy a plusz kilók nyomasztanak...vagy a kifakult baráti kapcsolatod....meginogsz erődben...az erőben, melyből MerítkezHetnél....FélElem nélkül. Még nem tudod, hogyan tedd ...érzed ott legbelül nem a gondolataid lesznek segítségedre, sem a kettősség benned, hanem a ragyogás....ragyog...ás...magadban, tudd a mintáid korlátoznak. 
  Tegyél RendRakást szíved FelRuházott  gardróbjában ahol régi "kinőtt" ruháidat őrzöd, " majd jó lesz valamikor"...hidd el nem veszed fel...csak a helyet foglalja...adj TERET az ÚJnak, a színes kavalkádnak...hadd jöjjön akár a tavasz friss illata...tárd ki a szíved ablakát, nyiss KI láss...önmagadba.




Hidd el nincs olyan hely ahová" menekülhetnél" önmagad elöl...akkor nézz szembe...nincs más VálasztÁsod...itt az IDŐ...ne várj a holNapra, az illat elillan....nem tarthatod meg, de élheted HatÁsÁt ...




     Minden emlék akár az illat...elillan, és az érzés melyet érzel általa benned él...addig amíg hagyod...haddHasson...akár április elején az ÉRZÉS, hogy itt a tavasz...melyet soha nem feledsz...benned él az ölelés. az érintés...minden szív dobbanásodBan Benne VAN.




"Jeleket kapunk! Nemcsak odaátról, innen is. Kis jeleket, amik nagy dolgot jelentenek. És akinek érzékeny a lelke és éles a szeme, az észreveszi. És megérti."Müller Péter


Ellenállás mentes ragyogást :-)
Barti Ildikó


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."