Ugrás a fő tartalomra



SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!


Barti Ildikó vagyok lelkes tisztelője a Természetnek.Gyermekkorom éveimben tudatosult bennem a természet hatalmas Erő forrás sokat meríthetünk belőle, egészségünk megóvása, vagy az elvesztett egészség visszanyerése érdekében.
Magam is megélem ezt a csodálatos Erő Forrást 3Szinten:
-fizikai
-lelki
-gondolati
Van mikor az érintés segít feloldani a testedben kialakult diszharmóniát, ebben az esetbe a talpreflexológiát ajánlom segítségedre
-van eset mikor a gondolati blokkok okoznak feszültséget, az érzelmi oldás siet segítségünkre, az EFT kezelés által
-ha háládat fejeznéd ki lábaid munkájának, és fáradozásainak a pedikűr üditő felfrisülés gondoskosással ajándékoz meg
-a gyógynövények segítségedre szolgálnak, mert alkalmazásuk segít szervezetednek visszatalálni a harmónia állapotába
Hogy mindehhez mi kell? JÓ SZÁNDÉK, és NYITOTTSÁG 
Hívatásom, hogy a harmóniát megélve átadjam azokat a tapasztalatokat, mely a mindennapi életedben segítségedre szolgálnak mind 3szinten, a szelíd gyógymódok támogatója vagyok.
Egészségünk támogatása érdekébe időnként fellelkesedve pár vitamin "kúrát" beiktatunk, egy kis méregtelenítés, meg a sport is életünk része, de nincs kitartás, elmarad a hosszan tartó eredmény!
Egy célratörő , jól megtervezett méregtelenítés segítségével, sokkal hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb a szervezet anyagcseréje, erősebb az immunrendszer, és javul szervezet regenerációs folyamata is.
Számtalan módszer közül választhatunk önmagunknak kell eldönteni azt mikor van itt az IDŐ, és felmérni saját szándékunkat, KITARTÁSUNKat ezen az ÚTON.

https://www.facebook.com/3Szinten%20/
Szép hetet, és jó egészséget kívánok
Barti Ildikó
Természetgyógyász


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."