Ugrás a fő tartalomra

Szíved alatt még egy kis szív....és te mit érzel?






A legszebb a teremtésben, hogy saját magunk is TEREMTŐvé válhatunk saját életünkben. Nőként az anyaságról soha nem mondanék le....de mi van akkor mikor nem érkezik...régen várjátok...megvan minden feltétele annak, hogy eljöjjön a baba az életetekbe...mégsem....

"Bármennyire is nehéz, mindannyiunkkal megtörténik, hogy egy sikertelen helyzet után rendbe kell hozzuk a megtépázott önbecsülésünket és szembe kell nézzünk az élet új kihívásaival. Ilyenkor nagyon nehéz talpra állni, és talán még nehezebb a kudarcot nem tragédiaként megélni, hanem előnyt kovácsolni belőle. Mégis meg kell próbálni... "



..."az, hogy hogyan kezeled a kudarcot függ attól, hogy milyen mintát hozol: vagyis a környezet, a szülők miként reagáltak hasonló szituációban. A kudarcélmény megélése nehéz, mert szembesülnöd kell azzal, hogy valami olyat tettél, vagy úgy tetted, ami nem vezetett sikerre. A kudarcélmény elsődleges velejárója a csalódottság érzése"
   



  Hívatásom során sok hasonló élet helyzettel találkozom. A Salvia mérések után kiderülnek a testi terheltségek,( gombák, toxinok, mikróbák, paraziták) tisztítunk (  Joalis információs cseppekkel, gyógynövényekkel) dolgozunk rajt( talpreflex masszázsal, Dr Zapper kezelésekkel) ...és ha akkor sem érkezik...akkor mi van?
                 Ha már te is túl vagy" mindenen" eleged....is..mindenből...tud akkor kezdődik az igazi "munka" önmagaddal, mert tévedsz, ha azt hiszed bárki is segíthet, ha nem vagy felkészülve rá!
Sokan ott tévednek a megoldást KINT keresik, pedig Bent van (...) egyedül nem leled? sajnos nem oly könnyű, mert érzéseidben BENNE élsz...
  Vannak helyzetek mikor egy páciens megkeres, és életéről beszámol feljönnek a régi emlékek, melyekről mint meséli " régen megfeledkeztem..." igen , mert ami Fáj el akarod rejteni...ahogy e témát is mikor a rokonok, az ismerősök" nyaggatnak" mikor lesz már kisbabátok, hiszen pár éve már házasok vagytok?....jönnek a kedves megjegyzések...aztán az örömhírek, hogy XY áldott állapotban van....és akkor érzed, hogy itt van vége a türelmednek! Eddig bírtad most kész vagy....

Mert a kudarc, és büntetés a várakozás olykor nehéz "terhes" idő csak bent éled meg, és a saját szíved dobbanása sem a vágyad követi...mit tegyél?



Ne add fel! 

Tegyél meg mindent amit csak tudsz, hogy megismerd ÖNmagad ebben a helyzetben is...mert nem véletlen vagy BenNE....vizsgáld meg magadban, mi érzel a szívedben? Harag...düh...bűntudat...az árnyoldalad ott van, akkor is, ha nem VeszelRóla tudomást, és addig amíg árnyékként követ...és ettől feszélyezve érzed magad ....nem Szabadulsz...de nemcsak az érzéstől....a testi elutasítástól sem!
Akkor tudsz BeFogadni, mikor a kezed széttárod, nem ökölbe szorítod!

Az Új élet Magja MagadBan leled, a bölcső is ott van....nem másra lelsz, hanem önmagadra benne!

Ellenállás mentes megtapasztalást
Barti Ildikó





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."