Ugrás a fő tartalomra






Hol jár az igazság?



Ha negatív megélést tapasztalunk valami iránt, akkor kétféleképpen dönthetünk: belemegyünk az elme játékába, vagy felfedezzük, hogy ez egy olyan állapot, ami azért mutatja meg magát, hogy tudjuk, mit érdemes épp megismerni.
Mert megtapasztalásaink saját önismeretünk  lépcsőfokai...ne keresd a könyvekbe...mert senki sem ismeri jobban azt aki vagy, mint TEmagad!
Hogy hol jár az igazság? ma még nem leled...kint nem találhatod meg!




Minden korszak filozófusa  azt mondja " ismerd meg önmagadat" oda kell el.jutnod, hogy ismerd meg ki vagy valójában, hiszen 3 síkú lény vagy ...és itt a földön mit teszel? próbálkozol dolgokat" birtokolni"...vagyont gyűjteni...holott meztelenül születtünk erre a földre....és meztelenül hal meg a világ leggazdagabb embere....vagy koldusa egyaránt.

Mit akarsz megtapasztalni? a tested? önmagad ? akkor Ki kell lépned a "hiedelmeid" " körvonalából...miért? mert tudod szíved legmélyén...van valami benned....ami ÖRÖK...



ÖnMagad megismerésével a tejes 3 síkú tapasztalatokkal...meg kell IsMERNED ...Isteni önvalód..."mert van aki VAN". Ami sose alszik ki BENned az Istenek örök tüze...
ez a megtapasztalás juttathat el az örökkévaló megtapasztalásáig...ez-az Isten.i keresése ÖnMagodban, ez-az aminek a rendezését nem te...nem az én rendezi!
Kívül van a színfalak mögött..nem látod "csak" érzed...




Az élet egy  "kísérleti színpad" annak vagy a szereplője Te is, én is mindannyian.
Vannak olyan íróink...őseink akik segítenek a maguk szellemi hagyatékával....

 Sok az Információ, és elveszik a LÉNYEG ...addig amíg rettegsz...te is elveszel...ebben a káoszba...mert FÉL vagy nem EGÉSZ! Mert elhiszed, hogy a világ történéseire hatással lehetsz (...) a saját világodra IGEn, és a világoddal a sajátjaidra...a szeretteidére..., mert nem szóból példamutatással tanul az ember! Csodálatos a magyar nyelv, képi ...olvasod, és már megjelent a Tekintetedbe....a KépZelet , a KépiAlkotás.

Ellenállás mentes megtapasztalást: Barti Ildikó







" A lelked nehéz, az életed is nehéz, de fölfedezed, hogy szárnyaid vannak! Lassan megrebbented őket, elkezded mozgatni, egyre gyorsabban, és merészebben mozgatni - és fölszállsz! És elhagyod a földet, mocsarat, és minden bánatot, gondot, nehézséget. És szállsz! Repülsz! Tiéd a kék ég. És a csillagos ég. A végtelenség... Nem köt semmi. Sem a saját lelked, sem egy vesztébe rohanó világ, sem egy beteg társadalom gondja. Szabad vagyok - ez öröm. És ami még csodálatosabb érzés: végre hazataláltál!"


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."