Ugrás a fő tartalomra





KEDVES OLVASÓM!


Az idő rohan azon kapjuk magunkat mesélünk az elmúlt 10... 20 ...30-évről...az ember a 30-as évei elején vagy közepén úgy érzi, övé a világ, még előtte állnak a lehetőségek, mindenre van ideje és bármit meg tud tenni, tele van erővel álmokkal. Talán már begyűjtött némi élettapasztalatot, családja van, saját megélhetősége, hobbija ...jó egészsége. Aztán közös beszélgetések során szóba jönnek azok a történeket, melyek egészségügyi panaszokról, orvosi kivizsgálásokról, rosszullétekről halálesetekről szólnak. És mi csak csodálkozunk, hogy mi történik a világgal, miért van ennyi beteg ember? aztán szépen lassan rájövünk, hogy bizony mi is elérjük azt a kort, amikor már nekünk sem lesz természetes a tökéletes egészségi állapot. Változik a világ, de vele változunk mi is! A mai rohanó világban, ahol a stressz szinte állandóan jelen van a mindennapjainkban, már nem várhatjuk meg a 40-50-es éveinket azzal, hogy elkezdünk odafigyelni magunkra! Ezt meg kell tennünk már a 30-as éveinkben.


       Szépen lassan értelmet nyer számunkra is az a mondat, hogy egy betegséget könnyebb megelőzni, mint kezelni.
A szerencsésebbek hallják, és látják ismerősiek révén, de sajnos sokan vannak, akik mindezt már a saját bőrükön tapasztalják.
Ne várj! Változtass az életmódodon, ne értem, nem érte MAGADÉRT, mert nem mindegy hogyan éled le a hátravélő kétszer annyit...ma lehet csak 4 kg.plusz van rajtad 10-év múlva 15 kg.lesz, és lassul az anyagcseréd nehezebben adod le, és akkor sem mozogsz többet mint most ...Megnehezíted saját életed. Puffadsz? nehezen emészted a lisztes termékeket? a cukrot? a tejet? vagy az életedbe felmerülő lelki terheket?
Ne várj, mert nem mindegy! Hidd el...ma már kezd el, apró lépésekkel. Mert a jövő most van MA...most ebben a pillanatban!

""""""""""" Barti Ildikó""""""""""
Természetgyógyász


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."