Ugrás a fő tartalomra




Kedves Olvasóm!

A születésed pillanatában még isteni létező voltál egy pici testben. Körülvett a világ, és el kezdtél tanulni. Megtanultál itt 3D-ben beszélni, járni, eligazodni. De mindent, amit tanultál azt valakitől tanultad, valaki mondta, mutatta, segített. Minden tanítást más emberektől kaptál. A szüleidtől, a tanáraidtól, a barátoktól, az ismerőseidtől, a lelkésztől, a munkatársaktól. Mások által mondott, gondolt igazságokat tettél a magadévá, és váltál valakivé. Hiszel magadról sok mindent, de csak bizonyos falak, korlátok között. Ezek között viszont valaki más lakik, fogalmad sincs ki az. Ki az, aki ebben a testben él valóban?
Erre a felfedezésre hívlak szeretettel. Amikor az Eft ülések során dolgozunk, valójában ezen munkálkodunk. Amikor a hitrendszereket, programokat tisztítjuk, akkor ezért tesszük. Ez a cél, hogy megtudd: ki vagy? Mi volt a vállalásod erre az életre? Valóban az, amiben most élsz? Vagy amiben most élsz, csak a DNS-ben futó genetikai kódokat görgeti, csak az elvárásokat elégíti ki, melyekre rátanultál a születésedtől fogva? Ne alkudj meg, járj a végére és kezdd el a valódi életet!
Ha igazi kalandra vágysz, akkor ez az lesz! Ez az életre szóló kaland haza vezet Téged a valódi lényedhez, a forráshoz.
Az ebben való létezés pedig a valódi csoda!

Barti Ildikó
Eft tanácsadó

Tel+ 3630/ 9500336.







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."