Ugrás a fő tartalomra




Rengeteg jó fórum van a neten, ahol szuper recepteket olvasni, hozzávalókat lehet keresni és el is lehet készíteni azokat. Szeretnénk segíteni, hogy átlássátok az összefüggéseket a történések között, mert amit megeszel, annak nemcsak az a célja, hogy finom legyen és diátás, hanem az is, hogy a testednek olyan tápanyagként szolgáljon, ami emeli a lelked és erősíti a Jellemed. Minden kapcsolatban áll egymással. Hogy miért áll le a fogyás, hogy hol akad el az élet?, hogy miért érezzük magunkat fáradtnak?, noha minden megteszünk azért, hogy fittek legyünk. Az élet, a lét sok összetevős.
Az, hogy a napod sikeres lesz e, csak és kizárólag tőled függ. Hogy az életed sikeresnek éled e meg, az is tőled függ!
Hogy mennyire vagy felelős saját magadért?, és vállalod az életben felmerülő konfliktusokat, vagy hogy hogyan kezeled őket, az is rajtad múlik. De mindez kezdődik valahol. És ott az alap a tested. Benne nyilvánulsz meg. Ő visz el oda, ahol tanulni, fejlődni tudsz. Ahol megéléseket szerzel. Ő tart téged biztonságban. Igen ám, de ez kölcsönös felelősség! Hiszen, ha Te nem vigyázol rá, akkor nem lesz helyed élni, megtapasztalni. Szereted őt? Óvod őt? Kíméletes és mértékletes vagy vele? Tudod, hogy mi árt neki, és mi emeli? Ha nem találjuk meg az egyensúlyt magunkban és nem haladunk következetesen, tudatosan az úton előre, akkor csak rövidtávú sikereink lesznek ,és egy idő után belefáradunk a küzdelembe. Inkább haladj lassabban, hiszen van időd, mint az állandó hullámvasút, majd kimerülés csapdájába esve, végleg elkeseredj, és feladd. És bizony kell a test mozgás, kell a jóga, a relaxáció, az " élő" étek megválasztása mely egyénre szabott, és szükséges a manuális terápia pl: a reflexólógia, a masszázsok, a tiszta víz, a friss levegő, és bizony szükséges érzelmeid blokkjaid oldása amihez elengedhetetlen a szakember.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."