Ugrás a fő tartalomra



Sejtszintű oldás, érzelmi terheinktől való megválás útján



Múltbeli események, történése érzelmi lenyomata évekig hatással van ránk, hiszen a sejtjeink memóriájában elraktározódik az adott történés érzelmi lenyomata. Ilyenkor nem elég a felszínt kapargatva a problémát oldani, hanem sejti szintű oldás szükséges. Amikor benne vagyunk egy negatív érzelmi töltetű helyzetbe, és nem tudunk magunktól kikerülni belőle, és tartóssá válik, akkor ez a negatív érzelmi emlék lenyomatként sejti szinten
elraktározódásra kerül a testünkben. Ez kihat testi, szellemi
és gondolati mivoltunkra is egyaránt. Pl: pánik rohamok formájába, fejfájás, cisztás elváltozások formájában, és sajnos sok esettel találkozom, mikor már daganatos elváltozások formájában jelenik meg!

Testünk szuper intelligens és jelzi, ha valami nem jó neki. Mivel nem tudjuk, hogy egy-egy testi tünet mögött milyen üzenet áll, ezért ez EFT segítségével kideríthető. A meridián pontokon való kopogtatással a testünk energiarendszerében keletkezett blokkokat feloldhatjuk megtudhatjuk, hogy mit üzent a testünk, hiszen a tudatalattival kapcsolatba lépve feltárulkozhat a probléma valós oka. Tapasztalataim alapján minden probléma megoldható érzelmi blokkok oldásával, de fontos hangsúlyozni, csak abban az esetben, ha képes vagy változni, és változtatni!
"Sokan vannak, akik abban hisznek, hogy minden fizikai betegség kizárólagos oka valamely érzelmi- vagy tudatállapotban keresendő. Ezt a teóriát sem elvetni, sem bebizonyítani nem tudom. De legalább saját tapasztalataimmal alátámaszthatom azt a meglehetősen nyilvánvaló tényt, hogy az érzelmi állapot, ha nem is kizárólagos kiváltója, de legalábbis nagymértékben hozzájárul a fizikai betegség kialakulásához, és a szimptómák megjelenéséhez. És az ÉFT rendkívül hatékony eszköz ezek enyhítésére. "

Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász
Eft tanácsadó
Tel+3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."