Ugrás a fő tartalomra




Te döntesz...

...hol tartod a figyelmed


           Számos terápia alatt tapasztalom, hogy pácienseim gondolatai ugyanúgy "befolyásoló" hatásúak saját életükbe, mint azok a lépések melyeket soha nem tettek meg egy "ügy"érdekébe.
Ma egy fantasztikus " találkozás" jött az életembe, kedves páciensem személyébe, aki már második alkalommal jött el hozzám Eft kezelésre ( érzelmi felszabadítás technika)
           Elmesélte saját tapasztalatait, érzelmei, gondolatai megismerése útján, szavaiból nyilvánvalóvá vált, már régóta " dolgozik" saját lelki kertjének megmunkálásán. 
Kalandos életét átszőtték a próbatételek, melyeket rendre megoldott...most már a jelen helyzetet " egymaga" ahogy ő fogalmaz nem tudja megoldani. Mert azt érzi, a figyelme mindig a fájdalmán van...

Első Eft kezelés alkalmából a megjelent testi tünet mögött megértettük a lelki üzenetet, 2.kör kopogtatás után enyhült a testi fájdalma.

Második Eft kezelés alkalmából, megtaláltuk az összefüggéseket, sok hasonló sorstársNŐ vel kapcsolódva, közös terhet oldottuk fel.



Te hol tartod a figyelmed?



Az EFT egy remek módszer, sok mindenben, és sok mindenkin segített, de ez leginkább az egyéntől függ, attól, mennyire elszánt problémája megoldása ügyében. Fontosnak tartom minden esetbe elmondani, a te DÖNTÉSED, hogy csak kíváncsi vagy , és kipróbálod, vagy komolyan elszánt vagy, és teszel magadért.




Mert minden módszer csodás a maga módján, de nélküled nem lehet eredményeket elérni :-)
Fontos hol tartod a figyelmed...



Ellenállás mentes megtapasztalást
Barti Ildikó



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."