Ugrás a fő tartalomra

Információk, és gyógyítás


Hívatásomban a test lélek gondolat szintjén keresem azokat a válaszokat melyet egy adott betegség, vagy tünetcsoport "üzen" pácienseim számára. Tapasztalataim alapján számtalan elmondhatom minden betegség a méreg"terhelt"szervezet megnyilvánulása.
Az egészség megőrzésének feltétele a jól végrehajtott méregtelenítés, melyet évenként legalább egy alkalommal ajánlott elvégezni. A tavaszi időszak a régi időkben is a salaktalanítás, megtisztulás ideje volt. Ha a méregtelenítés által szervezetünk megkönnyebbül, öngyógyító rendszere képes arra, hogy legyőzze az egészségünket veszélyeztető ártalmakat.
Mit jelent valójában a méregtelenítés?
A szervezet megszabadítása a parazitáktól, gombáktól és a salakanyagoktól.
Mit jelent az egészség?
A salakanyagoktól és savkárosodástól mentes, vitaminokkal és ásványi anyagokkal jól feltöltött sejtek az egész szervezetben, valamint jól működő mirigyek és funkciók.
Mit jelent a betegség?
Elsalakosodás, mérgeződés, az ásványi anyagok hiánya, amely sérült állapotot hoz létre, és amely által a paraziták és fertőzések kiváló táptalajt találnak az emberi szervezetben."A homeopátia elvén működő Joalis méregtelenítő cseppek az immunaktivitás célzott serkentésével a toxikus anyagoktól a szokványos méregtelenítő eljárásoknál hatékonyabban szabadítják meg a szervezetet
Dr. Josef Jonáš által megalkotott egyedülálló Joalis terápia a kínai gyógyászat öt elem tanára épül. A test biológiai struktúráit, energetikai rendszerét és lelki tényezőit a szervezet holisztikus szemléletű gyógyításával hozza egyensúlyba."Minden szervezet más, mindannyian másként reagálunk egy adott információra, ezért tartom fontosnak megtalálni azt a Joalis információs cseppet amely segít a szervezet tisztításába, méregtelenítésébe. Fontosnak tartom testi lelki gondolati szinten a " tisztítást" hiszen így tudunk teljes életet élni, céljaink eléréséhez Egész emberként cselekedni.
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."