Ugrás a fő tartalomra





KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Hol van benned a hiedelem, és hol az akadály...

Tapasztalataim alapján bátran mondhatom életünk folyamatait nagy részben befolyásolja a megélt történéshez fűződő érzés, mert nem mindegy egy adott élethelyzetre hogyan reagálunk, ahogy az sem mindegy egy élet körülmény milyen érzéseket vált ki belőlünk. A lelki avagy spirituális felébredés, annak felismerése, hogy nem az vagy, akinek gondolod magad. Sem a gondolataid , sem az érzéseid nem te vagy...és mégis éppen ezek a gondolatok, érzések határolnak el Valódi Önmagad megtapasztalásában? a válasz igen!
Mi a MegOldás? felismerni, hogy életeden keresztül oly kegyben részesülsz mely lehetőséget ad arra, hogy néha kemény próbákon keresztül " is" megtartsd önmagad...
Jelen időszakban pácienseim azért keresnek meg, mert a baba várás egyelőre csak" várakozás" életükbe. Ilyen esetekbe Salvia állapot felmérés után, ha szükséges Joalis információs gyógyítást alkalmazunk, és szükség szerint pótoljuk a hiányzó vitaminokat-nyomelemeket+ gyógyteákat.
A következő lépés a lelki folyamatok megismerés, melyhez az Eft( érzelmi oldás technikát) alkalmazzuk.
Ebben a folyamatban benne vagy MindenSzinten, szeretnéd megismeri?

Várlak szeretettel:
Barti Ildikó
Természetgyógyász/ fitoterapeuta/ reflexológus/
Tel+ 3630/ 95 00 336.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."