Ugrás a fő tartalomra


KEDVES OLVASÓM!

Minden keresőnek megvan a maga története...A hozzám forduló keresőt első lépésként a jelenlegi élethelyzete feltérképezésére hívom. Aztán a Céljának/ Céljainak megfelelően, közös FelAdatra hívjuk a Segítő "szándékot" majd a felelősség vállalást, mert mind már sokan tapasztaltuk az Erő a felelősség vállalással jön létre. Hiszen amint kilépsz a hazugságaidból, és őszinte vagy magaddal...ez a Belső Erő növekedésnek indul, napról napra egyre erősebbé válik TEbenned....ÉNbennem....MIbennünk!
A Csoda BENNÜNK van! A betegség, a függőség, a játszmák, a szenvedés akkor költözik be a lélek otthonába, ha a FélElem az úr. Nagyon nehéz egy kialakult állapotot "helyrehozni" sokkal könnyebb felismerni, vagy megelőzni...de, ha mégis itt van mit tehetsz? Lépj...Tedd meg a lépéseket! Önmagad miatt! Találd meg a gyermeki kacajt Önmagadban, akkor is ,ha a világ sokszor mást tükröz..
"...Ne feledd el egy gyereknek mindig van ideje játszani, kacagni, a nyakadba lovagolni! Neked is legyen időd rá!!!! Bármennyi gondod, dolgod is van, minden nap legyen néhány óra mikor szeretetteid számára elérhető vagy, hisz végül is értük vállalod a gondot is,a dolgot is!! És azt is tudnod kell, hogy a játék közben gyermeked kibuggyanó csilingelő kacagása Istentisztelet, az életet adó mennyei Atyánk számára talán a legszebb köszönet, mit ti együtt elmondhattok!!"
Szeretettel, Csaba t.
Köszönöm minden kedves olvasómnak az érdeklődést, a támogatást.
Szeretettel:
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."