Ugrás a fő tartalomra




KEDVES OLVASÓM!

Nyílt napot tartottunk ma, felemelő hangulatban telt a közös lét , meghívott vendégem Elli hangtál fürdővel emelte lelkünk hangulatát  Az ősi keleti kultúrákban már sok ezer évvel ezelőtt gyógyítottak hangokkal. A régi korok emberei tudták jól, hogy a gyógyulás nem mentes transzcendens hatásoktól.
A hangtálak - a gong és számos más hangszer mellett - fontos eszközei és kiegészítői az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, a gyógyulási folyamatok serkentésének. Emlékeztetnek bennünket belső egységünkre és teljességünkre, a test, szellem és lélek egészséges összhangjára. A hangtálak csodálatos hangja oldja a stresszt, megnyugtatja az idegeket, ellazítja a feszült izmokat, csillapítja a fájdalmakat. Jó tapasztalatok vannak a félelmek és szorongások sikeres oldására is. Minden erőfeszítés nélkül gyorsan relaxált állapotba kerülhetünk a hangjuk által.

Köszönöm, hogy velem tartasz ezen az Úton 
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."