Ugrás a fő tartalomra



KEDVES OLVASÓM!

SzemLélet avagy FelFogni magam az emberi létben ?
"Ne téveszd össze a gondolkodást a cselekvéssel, a tudást a bölcsességgel. Az egyik megélni, a másik élni segít"
Hívatásom a tapasztalatok átadása, a harmónia beengedése életterületeinkre. Hiszen a megbomlott egyensúly mindig a kibillent "meg nem értésből " ered, talán hiszed, talán tapasztalod...ez így van.
Számtalan fórunk, cikk, írás, gondolat talál meg bennünket minden irányból, mindenki mindenhol a Meg Világosodással kecsegtet, elhiszed? ideig óráig VezetHet, de a MegOldás Benned van ezt ne feledd! Mert addig amíg az okosság mindenek Felett van, addig az OKkság a tied, és nem ÉRTED, mert nem tapasztalatod. A tudást nem gyakorolhatod TAPASZTALAT nélkül...hiányzik belőle ÖNMAGAD ...hiszen tapasztalat által fogod fel magad az emberi létbe!
Saját életembe magam is tapasztalok, és minden nap Felelősséget vállalok az életemért, és a tapasztalataimat megfontoltan, felelősségteljesen, szeretettel adom át annak, aki érdeklődik és kéri. Megtanultam többé már nem meggyőzni akarok hanem javasolni és példát mutatni!
A HitRendszer, és a JellemVonások megismerésével, te is ugyanazt megéled, néha tudod, hogy ez van...máskor csak tapasztalod, azt ami van...ma már nem hinni TUDNI kell, így tudatosodsz minden nap, minden tapasztalatodban...mert BENNE vagy!
Ellenállás mentes megtapasztalást:
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."