Ugrás a fő tartalomra


Őseink nyomát követve sok évszázadon keresztül a hit vezérelte az emberiséget. A természettől való eltávolodás volt az első jele annak, hogy nem tiszteljük eléggé azt a hagyatékot melyet őseinktől kaptunk. A rohanó világ, és a változás elhozta életünkbe a problémákat, a testi diszharmóniát, és még több betegséget.
Hívatásom során egyre több olyan élethelyzetben élő pácienssel találkozom aki a "betegségbe" menekül. Sokszor már a rendelőbe elkezdődik a gyógyulás azáltal, hogy figyelmet szentelve hallgatom az adott élet helyzetet, és a betegséghez vezető utat...
Vannak élet helyzetek, mikor azt érzed egyedül vagy, nem vagy fontos senkinek, tehetetlen, és kitaszított vagy, könnyeid a múlt emlékei tavának vízébe csak gyűlnek. Nem várj még egy hasonló évet, adj esélyt, hogy megértsd kivé érlel a tapasztalat.
Nehéz tanácsot adni, hiszen mindenki maga tudja hol van a "határ" ameddig bírja. Emberi testünk hosszú ideig képes tűrni a mértéktelenséget, de tartalékai egyszer elapadnak. Te vagy az aki megteheti az első lépést önmagadért! A változás akkor indul be, ha ott mélyen vagy, hiszen minden vég egy új kezdet is egyben!
Fontos tudnod, csak azon lehet segíteni, aki maga is akarja. Minden helyzet más, más élethelyzet, érzelmi töltés, családi, és gondolkodásbeli eltérések vannak jelen, és, hogy mi a közös mindebben? a NYITOTTSÁG. Hiszen e csodálatos érzés nélkül nem tudnánk ketten" érted" tenni!
Ha azt érzed megrekedtél, vagy szeretnél többet tudni a világról, mely Benned zajlik, tudd nem vagy egyedül. Sokan elindultunk ezen az úton, vannak akik csak egy kis szakaszon kísérnek. Ha segítségre vágysz, megkapod. Első lépésként FELISMERED, hogy szükséged van rá. Második lépésként találkozol egy ismerőssel, aki javasol neked valakit. Harmadik lépés megtalálod a segítőt. És, ha ő már megjárta saját útját, melletted van hiszen tudja hol tart a folyamat melyben vagy.
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász
Tel+3630/9500336
Helyszín: Győr 9025
Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."