Ugrás a fő tartalomra

Tapasztalatom.


Pár hónapja egy nagyon kedves vendég felkért a közös" munkára". Problémái már testi szinten is mutatkoztak...első lépéskét bőrkiütései jelentkeztek, majd folyamatos derékfájás, fejfájás, még éjszaka is kínozták öt.
Állapot felmérés után kiderül szervezetét toxinok, és gombák teljesen "lefárasztják" ezért kevés az energiája, nehezen emészti a kazeint ( a kazein egy magas minőségű fehérje, melyet gyakran használnak különféle fehérjetartalmú és étkezést helyettesítő táplálékkiegészítőkben) és a glutént( a fehér lisztből készült termékek emésztése is sok energiát vesz el a szervezetétől)
Jolais információs cseppek bemérése után megtaláltuk a számára legmegfelelőbb kombinációt, és összeállítottam a Dr Zapper biorezonanciás kezeléseket.
A testi méregtelenítés mellett javasoltam keressen fel egy szakképzet trigger pont terapeutát aki segít a stressz pontok kioldásában, majd egyénre szabott táplálkozási tanácsot is kapott, melyet kértem a saját érdekébe szigorúan betartani.
Van rá példa , hogy eljönnek hozzám a páciensek allergiás, emésztési, kiválasztó rendszeri problémákkal stb. megbeszéljük a szükséges lépéseket, a táplálkozással kapcsolatban...és azt tapasztalom, hogy ez csak nekem fontos! Mert sajnos elmarad a következetesség, és akkor? Elmondom: én nem akarhatom jobban a gyógyulást mint TE, mert, ha nem tartod be a javaslatokat nem tudok segíteni! Csak te magad segíthetsz megoldani, mert ebben a helyzetben mindketten időt fektetünk bele ( te is, mert létrehoztad !) és energiát...ezt magadért tedd meg, ha betartod a javaslatokat megtiszteled magad az EgészSéggel 
A kezelések most is folyamatban vannak, a változás elindult, kitartó, és következetes odafigyeléssel felszabadul a szervezet a terheltségektől, és felszabadulnak a lekötött életenergiák, melyek a kreativitásra használhatók fel.
"A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra."
Barti Ildikó
Okleveles természetgyógyász
Tel+ 3630/ 95 00 336.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."