Ugrás a fő tartalomra

Az élet áramLás az érzés, mely ÁLTAL a szív befogadó képessége kiteljesedhet, a KULCS, hogy visszafogadj mindent, ami "én vagyok" Manapság kifakult szívünkből az érzés , hogy elválaszthatatlanok vagyunk az élettől, ezért félni kezdtünk tőle, és e félelemtől vezérelve sokféle szinten, és módon harcba szálltunk ellene.
Harcba vagyunk az érzelmeinkkel, a gondolatainkkal,a testünkkel, a másikban vetett hitünkkel, a bizalommal, és magával a jelen pillanattal. Azon vagyunk, hogy megóvjuk magunkat a félelemtől, a fájdalomtól, a szomorúságtól, a kényelmetlenségtől, a kudarctól, az élet azon részeitől, amelyeket a neveltetésünkből adódóan cipelünk magunkkal, és rossznak, negatívnak, sötétnek vagy veszélyesnek hiszünk, nagy igyekezetünkben megszűntünk igazán élni!
A páncélt, amelyet azért viselünk, hogy megóvjuk magunkat az élet teljes tapasztalatától, elkülönült énnek hívják. "Ám a páncélunk nem megóv, hanem csak kényelmes érzéketlenségben tart bennünket"
Jelen időkben rengetek könyv áll rendelkezésünkre a spirituális "felébredés" mindenki számára elérhető, régen csak a Beavatottak juthattak az Ősi Tanításokhoz.
Mindannyian "gyógyítóvá" válhatunk első sorban saját Ön-Magunk számára, ez-az út elvezethet a Felismerésig.
A Tanítás nem arról szól, hogy még jobban megvéded Önmagad, hanem arról, hogy felismered: aki valójában vagy, nem szorul védelemre! Te vagy az élet, az élet nem bánt téged , és a jelen pillanat nem félelmetes ellenség, hanem ölelésre váró, kedves barát. Igen, a valódi "gyógyítás" az elfog-adás nem megerősíti, hanem megsemmisíti az élettel szembeni páncélzatodat. Nem könnyű? tudom ....de Igazán élni ezt a Felismerést a szürke/színes mindennapokban, nem elveszíteni, ne elfeledni, és nem engedni, hogy a fejedbe szálljon! nos, itt kezdődik az Élet igazi nagy kalandja.Tartsd az Irányt, és szívedben a Célt!
Szeretettel:
Barti Ildikó
Okl természetgyógyász

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."