Ugrás a fő tartalomra


Egyetértek azzal a gondolattal, hogy az aki igazán igényes a Lelkére, megfelelően kell hogy bánjon a testével, mozgassa, táplálja kényeztesse azt. A test és a lélek nem válaszható külön, mindkettő rendszeres, és kitartóan karbantartást igényel.Hiszek a beszélgetés gyógyító erejében, és látom, hogy időnként csak ez hiányzik az életünkből. Hiányzik valaki, akit őszintén érdekel, amit mondunk, a gondolataink, terveink, gondjaink. Az odafigyelés nagy kincs, és hatalmas áldás.
Emlékszel még milyen érzés, amikor valaki mélyen a szemedbe néz, és azt kéri Tőled: mondd bátran, figyelek minden egyes szavadra, szeretettel, elfogadóan, most csak te vagy aki a legfontosabb...IGEN, erről van szó! Ajánlom magam beszélgető Társnak!
Találsz ezen az oldalon néhány gondolatot, írást, tapasztalatot ami láttatni enged belőlem egy kicsit, láttatni enged ki az aki munkálkodik bennem.
Barti Ildikó
Okl.természetgyógyász reflexológus-fitóterapeuta
Eft tanácsadó
Tel +3630 / 95 00 336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."