Ugrás a fő tartalomra



Közösen járunk az Úton mely az EgészHez vezet magadban, bennem, bennünk EgyMásban. 4.ik éve része vagy az életemnek, és ezért minden nap Hálával áldalak, reggel-este, tavasszal-ősszel , nem egyszer ezerszer KÖSZÖNÖM NEKED!
Köszönöm, hogy elindulsz, még akkor is, ha a " fájdalom" küld....noszogat...kényszerít. Talán sokszor nem is a lustaság...a halogatás győz meg a régi helyzetedben, BenneTart köt Téged. Mikor már éget...fáj...sajog...vérzik a szíved keresed a MegOldást bajaidra, sebeidre...fájó emlékeidre, és itt kapcsolódunk ketten ÉRTED...mert idővel MegÉrted MIÉRT történt mindez.
Nem vagyok más, csak egy másik éned melyhez fordulsz...odafordulsz, hogy figyeljen...veled legyen. Itt vagyok veled- érted...és akkor megérzed, a HitRendszered máris világossá válik, hogy amit annak hittél korlát, mely csak gondolataidban volt..." valóság"
Sokszor fájhat, mikor beindul egy folyamat, érezheted felerősödtek a tüneteid, a kezelések hatására erősödhet a régi " fájdalmad" lelkedben, testedben, gondolataidban...kérlek ne torpanj meg, tudd minden változás egy újabb "elfeledett" góc pont mely bármikor belobbanhat, ha a védekező képességed( az immunRendszered) elfárad a sok hárítástól...mert a végtelenségig nem söpörheted" bajaidat" a szőnyeg alá!
Elérhetetlenné... lesz Benned az örök Lét érzése, mert tested elfárad, belefásul...belebetegszik...és már csak az ablakból nézed az új tavaszt ...nem várd meg mindezt!
“Mindenki maga irányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.” /XIV. Dalai Láma

Köszönöm a bizalmad:
Barti Ildikó
Okl.természetgyógyász
Reflexológus
Fitóterepauta
Eft tanácsadó
Jolais terapauta
Tel +3630/ 95 00 336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."