Ugrás a fő tartalomra
Mellékvese,hízás, fogyás, éjszakai felébredés, gyengeség... Ismerős állapotok?

A mellékvese nagyon fontos szervünk. Akkora, mint egy dió, és annyi mindenért felelős, hogy el sem tudod képzelni. És majdnem mindenkinek olyan kimerült állapotban van, hogy el sem tudjuk képzelni... S.O.S. gyors-segély mellékvese-problémákra - még akkor is, ha úgy gondolod, hogy neked nincs, ezeket a tanácsokat érdemes betartani.
Kezeld és csökkentsd a stresszt! Pihenj többet! Legyen passzív pihenés is a napjaidban, de legyen aktív pihenés is. A negatív, vagy rövidebb ideig fennálló erőteljes, drámai stressz, vagy a minden nap az életed részét képező, állandó stressz egyszerűen kifáraszt. Minden, ami ezt csökkenti, megoldja, az életedet hosszabbítja. Masszázs, séta, pihenés, aromaterápia, Bach-terápia, stresszoldó tréning, Agykontroll, reiki, talpmasszázs, biorezonanciás kezelések, otthoni gyógyfürdő - bármit is teszel a stressz ellen, a legjobbat teszed magadért.
Magnézium, Kiváló stressz-csökkentő és mellékvese-harmonizáló.
Aromaterápia! Kiemelt terület a stressz csökkentése és a mellékvese-kéreg rendbetétele szempontjából. Az aromaterápiás illóolajok minden formában történő használata csodákat tesz. Kiemelten jó stressz-csökkentő illóolajok: levendula, édesnarancs, mandarin, nemesbabér.
A stressz nem kikerülhető a mai életünkben, de csökkenthető. Nem szükséges, hogy tartós károkat okozzon a testünkben és a lelkünkben. Figyelj oda a kortizol-szintre a testedben - melyet a mellékvese szabályoz.
Test, lélek, szellem egyensúlyára törekedj, és tápláld jól a tested és a lelked is. Akkor teszel a legjobbat a mellékvesédnek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."