Ugrás a fő tartalomra

Vérnyomás... magas vagy alacsony?

Állandó feszültségben, konfliktusban élsz. Elfojtásokban, lenyomott agresszióban. Ha sápadt vagy: emberfeletti önuralommal fékezed meg elfojtott indulataidat. Ha idős kori magas vérnyomásban szenvedsz: beléd fagyott a szó. Fontos a konfliktusok gyökerének a feltárása és megoldása. Fontos, hogy ki tudd engedni a feszültséget. Meg kell tanulni lazítani... a mozgás nagyon fontos. És az alázat önmagad iránt, a saját tested tisztelete, megbecsülése.
A változás ott kezdődik, hogy hetente legalább négy alkalommal elkezded a foglalkozást a saját testeddel. Masszázs, séta, torna, otthoni gyógyfürdő és bedörzsölés, lelki folyamatok elindítása, önismereti terápia,a gondolatok megismerése, a helyes táplálkozás, a folyadékbevitel.
Hatásos a majoranna tea és illóolaj, a levendula tea és illóolaj, a citromhéj illóolaj.
Alacsony a vérnyomásod? Fizikai szinten segíthet a rozmaringos bor ivása. Minőségi fehér borban áztass egy friss rozmaring ágat, és ebből igyál meg egy kanállal naponta. A rozmaring aromavíz ivása is kiegyensúlyozza az alacsony vérnyomást.
Lelki szinten az alacsony vérnyomás üzenete: kerülöd a konfliktusokat, nem húzod meg a határaidat, a Föld elemmel való kapcsolatod nem megfelelő.
Feloldás: "Legyen meg a Te akaratod!" Felfeküdni Isten tutajára, elfogadni, amit az Élet ad, gyökeret verni a világban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."