Ugrás a fő tartalomra

===== KEDVES OLVASÓM ====

Az ősz időszaka a befele tekintés lehetőségével kecsegtet bennünket. Lehet már az ősz divatszíneiben pompázik ruhatáród, de elgondolkodtál azon, hogy miért nem vagy felhőtlen boldog?
Szervezeted egyre fáradtabb, mert tele vagy méreggel...méreganyaggal, hiába táplálkozol "egészségesen" mégis puffadsz, fáj a fejed, fáradt vagy, pár kilót felszedtél?
Pedig pozitívan gondolkodsz, mantrázol, meditálsz, elvonulsz...de mégis...valami hiányzik mindebből(...) keresed mi lehet, miért van mindez..
Sokszor hallgatom vendégeim élettörténetét, hogy a legjobb" látokhoz" jár, a legígéretesebb tanácsok szerint él...ilyenkor Figyelem a tekintetében a " hiányt" és a FélElmet.
Sokan vagyunk sokfélék, és mindenki a maga módján járja élet útját, hol könnyebb útszakaszokon, hol nehezített terepeken át.
Mikor nagy a baj, nagy a szükség...ilyenkor van az, hogy ígéretesnek vélt tisztítókúrák, csodaszerek jelennek meg...és vannak sajnálatos esetek mikor belehal a kereső...
Fáj látni mindezt, sokszor megrendül a szívem nekem is, ezért minden eset első lépéseként elmondom senkit sem menthetek meg, ha ő nem akarja. A kialakult állapot első lépése: a trauma, lelki szinten megélt fájdalom, szenvedés, elfojtás, harag, düh, utálat, közöny, biztos te is érezted már...nem szégyen ezekkel a tulajdonságokkal együtt vagy az aki ma vagy...hogy holnap kinek az akaratát éled meg?
A hévégi képzésen nemcsak az erősödött meg bennem, hogy fontos a méregtelenítés adott szervkörbe, hanem arra is választ kaptam, hogyan hatnak a méreganyagok akaratunkra, hangulatainkra, tetteinkre.
Mgr. Marie Vilánková lektór nő, előadását hallgatva számtalan tényezőt figyelembe véve még szilárdabban tartok ki az mellett, hogy gondolataink tükrözik a méreganyagok helyét, viselkedését szervezetünkre, és hatását ÉLETÜNKRE.
INFORMÁCIÓ - ENERGIA- ANYAG
Visszatérve az előző gondokat " fonalhoz" ha mindent megtettél MAGADÉRT, mit tehetnél még ?
Vizsgáld meg kapcsolataidat szüleiddel, pároddal, testvéreddel....barátoddal...és nézd meg hol van mindebbe a TE helyed...
Mert egy fontos dolgot tudnod kell, amíg nem ismerted fel saját " szereped" életedbe addig, " csak" részese vagy az életednek, és így benne vagy egy folyamatban
Egyik páciensen szavait idézve " nézem, ahogy más éli ez életem.. Ő megtalálta a párját, férjhez ment, és most babát vár, boldog neki minden megvan amire ÉN vágytam"
Indulj el magad fele, kezd apró lépésekkel FIGYELJ élet helyzeteidre, reakcióidra, rendszerezd ruháidat, amire nincs szükséged add oda másnak aki örül neki, nézd meg hol vannak elakadásaid, tudatosabban vásárolj, csak azt vedd meg amire feltétlen szükséged van, lazíts sétálj, FIGYELJ magadra, hidd el magaddal szembenézni az első lépés a tejes élethez mind 3Szinten :-)
Hogy nehéz? Igen nagyon, de nem lehetetlen !
Szeretettel:
Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."