Ugrás a fő tartalomra

KEDVES OLVASÓM


Mi a "ködös" a birtoklás, és a boldogság között?
Az ősz színes fátyla szürkeséget hozhat érzelmeink hangulatára, és, hogy mi a" ködös" a magas, ás a mélységek között...
A birtoklás, és a megélés között? a szándék, hogy az enyém!
Ettől lesz zavaros minden gondolat, mert elhisszük, hogy a gondolat az én vagyok, és az érzés is...azonosulunk vele. Általa nincs rálátásunk saját életünkre...
Tegnap este egy kedves páciensem kérdéseivel a személy, és a karakter jellemzőiről kérdezve elindított egy folyamatot bennem is ...amúgy imádok Vele közösen ÉRTE dolgozni, mert gondolataival mindig új ihletet, hoz a hívatásomban :-) mert tudom mások megértésének titka önmagunk megértésében rejlik.
Őseink nyomán azt gondolom, az életünk egy SzínPad, ahol eljátszunk számtalan alakítást, karaktert...vagyunk esetlen kisbaba, lázadó tini, szerelmes ifjú, friss házas, újdonsült édesanya/édesapa...a röpülő években csak a Karácsonyokat számoljuk...és ismét itt a tavasz...reggel-este, az érett kor...életkortól független tapaszthatod, HA nem vagy "pingpong labda" a játszmák közt!
Ellenállás mentes szép napot
Barti Ildikó


Ha köd ereszkedik le, ha dér szitál reád, ha ágyútűzben állsz, vagy végigver a vihar, te tárd ki a két karod, ölelésre tárd, mert hátha egyszer kisüt még a nap, valahonnan tán nyúl egy kéz feléd, hogy hidat verjen a parttalan folyón, mely elválasztja az embertől az embert.
B. Radó Lili

Kiemelés nem haszn

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."