Ugrás a fő tartalomra

Kedves olvasó


A mai nap folyamán érzelmi oldások segítségével ismét közeleb jutottunk a megértéshez, így hétvégén sokkal"nyitottabbak" vagyunk talán....
Sokatmondó érzések, gondolatok jöttek felszínre az ülések alkalmával.
megerősítve abban, hogy az élet áramlását, a spontaneitás könnyedségét nem "merjük" megélni....hogy miért? Félünk...nem bízunk...
Sokszor olvashattuk már a cél maga az út, nem kell egységes szabályt alkotni arra, hogy mikor fogsz rátalálni. Csak egy biztos dolog létezik, az, hogy a Te életedben is megvan az- az út, ami a Te utad. Honnan fogod tudni, hogy ott vagy? Ezt érezni fogod. Eszedbe sem jut, hogy feladd. Mert ez az út egy harc, egy küzdelem, egy csatamező. Minden egyes nap háborúba indulsz. Egy-egy csatát közben lehet, hogy elveszítesz, de a háborút biztosan nem. Mert azt saját magaddal vívod.
Bíznod kell saját magadban és hinned benne, hogy igenis sokkal többre vagy képes, mint azt gondolnád. Mert így van. De ezt csak akkor fogod megtudni, ha kipróbálod végre. Ha megpróbálsz mindent és még annál is többet. Senki más nem számít, csak Te. Hiszen Te tudod, mit szeretnél éppen ezért a korlátaidat is csak Te állítod fel. De ezeket át kell lépned, különben nem fogsz haladni. Belehalni minden egyes másodpercbe, minden lélegzetbe, megszívni magad és menni tovább. Felállni, ezerszer, kizárni a külvilágot, kizárni a fájdalmat, kizárni mindent, csak a cél lebegjen a szemed előtt. Ezt másképp nem lehet. Ha ezt nem teszed meg, akkor tudnod kell, hogy nem jó úton jársz, még nem találtad meg a sajátodat. Mert, ha ott vagy, pontosan ezt fogod tenni minden nap.
Szép hétvégét mindenkinek :-)
Barti Ildikó
Okl.természetgyógyász


Eft tanácsadó


"Nem könnyű bíznunk. Nagy emberi teljesítmény bízni, mert a bizalomnak van egy párja: a megbízhatóság. A bizalom nem őrültség.
Folyamatosan alakul és formálódik a reális bizalmunk, ami segíti az életet, a kapcsolatainkat, hogy bizalmat szavazok, és a másik ember, akivel kapcsolatban vagyok megbízhatónak bizonyul.
Ez azt jelenti, hogy megtanulom az élettel, és lesz egy élettapasztalatom, hogy érdemes bízni.
Ha azonban nagyon megbízhatatlanok vagyunk és nem tartjuk fontosnak már, hogy korrektek és szavahihetők legyünk, lehessen ránk számítani, akkor a bizalom finom világa könnyen megrendül.
És akkor azért kerülünk nehéz helyzetbe, mert bizalom nélkül nem lehet élni. Tehát a bizalom kockázata kell az élethez és a kapcsolatokhoz."
Pál Feri atya

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."