Ugrás a fő tartalomra

Kedves olvasóm

Rövid volt a hét,de annál tartalmasabb. A hét folyamán az érzelmi " munkák" voltak előtérbe. Pácienseimmel a már kialakult világnézet szemszögeiből" vizsgáltuk" az érzéseket. Mert a tudás megszerzése tapasztalatok által lesz egyéni, vannak helyzetek mikor az elképzelésünktől független nem úgy alakulnak a dolgaink ahogy elvárnánk....és jön a csalódás, a kiábrándulás....
A szabad akarat nem arról szól, hogy hátat fordíthatsz a szenvedésnek... nem fordíthatsz hátat a tapasztalatoknak, sem az önmagad megismerésének. Sok problémát az elakadások gördítik elénk, mert nem ismerjük fel, hogy a minket körülvevő világ a saját tűkőr/képünk....ami körülöttünk zajlik az egy bennünk lévő folyamat képei.
Tudatosan megfigyelni az ismétlődő élethelyzetet felismerni benne az akaratunk, a játszmáink nem könnyű FelAdat...tudom én is járom saját utam...célom az egységlátás, és ebben te is segítesz kedves olvasó, köszönöm neked :-)
Szeretettel.
Barti Ildikó
"Tudd, ha valami fáj, hogy ilyenkor nemcsak a múltadat temeted, hanem a jövődet is szülöd éppen. A fájdalom ördöge az kiáltja benned: "Ez örökké így marad!" Te pedig tudd, hogy hazudik. NEM MARAD ÍGY!
Müller Péter

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."