Ugrás a fő tartalomra



REMÉNY...


Ha elveszik életedből a remény, a bizalom, a hit, és kialszik a szeretet, ott az élet is kialszik! 
Olyan jó lenne, ha Isten szemével látnánk egymást...a kis marék port, mely elindult a végtelen felé!
Szeretnénk egymás arcát igaznak látni, testvéri szeretettel szépnek , jónak.
Töretlenül azon lenni, hogy jósággal javítgassuk azokat a hibákat, amelyek felszínre kerülnek a mindennapokban.
A várakozás időszaka a lelkünket is ünneplőbe öltözteti, ez idő alatt zajlanak benned is a felismerések, az emlékek, a gondolatok...
Testi fáradságod az év végén is alapot adhat a félelemre, hogy valamit rosszul csinálsz...nincs idő "semmire" Mégis arra kérlek olykor állj meg egy lélegzetvételre...és tedd fel magadnak a kérdést " hová jutottam a régi gondolataimat követve? "
Böjte Csaba gondolataival kívánok minden kedves vendégemnek, olvasómnak, szeretteimnek nyitott szívet, és elmét az Advent fényének befogadására.
Szeretettel:
Barti Ildikó
=== === ===
"Uram annyira szeretném felismerni látogatásodat, a nap mind nap felkínált sok - sok kegyelmedet! Szeretném hangosan mindenkinek elmondani, hogy élsz, szeretsz és erős kézzel, kinyújtott karjaiddal vezetni akarsz bennünket a bizalom, a béke útján.... Advent minden napjára felkeresem a Te békességednek egy - egy bajnokát, a kiengesztelödésnek szent hordozóját, kit nem csak segítségül szeretnénk hívni, hanem akitől tanulni is akarunk, hogy a mindennapi gondjainkat, konfliktusainkat a Te akaratod szerint szépen megoldhassuk!!
Hiszem Uram, hogy van remény! Hiszem, ha melléd állunk, még ha gyengék és kicsinyek is vagyunk, a Te áldott békéd, mind bővizű folyam tisztára mos, meggyógyít és termékenyé téve bennünket bőséggel elterül sok sebből vérző világunkon!"

Szeretettel: Csaba t.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."