Ugrás a fő tartalomra



TAPASZTALAT

== == ==

Mikor "kiüt" a régi fájdalom, és már nem férsz a bőrödben...


Egy nemrég szerzett tapasztalatot szeretnék Veled megosztani.
A napokban egy bőrkiütéssel kezelt vendég keresett meg, problémája pár hónapja jelentkezett, piros bőrkiütések, viszketés, álmatlanság zavarja meg életét. a keleti orvoslás szokásos" lépésein" túl van, kenőcs, gyógyszer szedésen is...de a helyzet változatlan.
Családtagjai javaslatára Eft kopogtatásra érkezett (mert szeretné megérteni az összefüggéseket)
A folyamat első lépéseit a család, az érzelmek, a gondolatok, és a testi feszültség megértésével kezdtük. Vendégem közreműködő, és befogadó volt a módszerrel kapcsolatban, így mondhatom" könnyű dolgom" volt. Fontosnak tartom ezt elmondani itt is, mert sok esetbe a hozzám forduló páciens első " akadálya" hogy bezárja magát, nem hisz, nem mer, és nem is akar igazán változtatni!
Aztán utólag jönnek a megállapítások " hát nem is használ ez a módszer!"

Van eset mikor a páciens " látszólag" megérti az üzenetet, de azon túl a valósági feltárása után "megsértődik" neheztel rám, hogy egyenesen szemébe mondtam a helyzetét. Az AKI komolyan szeretne változtatni, TÚL lát az egó.ján, és folytatja az utat, aki nem tud szembenézni (...) bizony, nem jön hozzám többször. Amiért természetesen nem tudok felelőséget vállalni, a döntését tiszteletbe tartva, hagyOM hadd menjen.
Vannak eset mikor egy ilyen reakció után a páciens elmegy számtalan helyre, oldani, megérteni stb. igénybe vesz számtalan segítséget...és pár hónap elteltével visszatér, és ott folytatjuk ahol abba hagytuk.

A jelenlegi eset megértésében páciensem hozzáállása, nyitottsága hatalmas előny volt, mert gyorsabban haladhatunk. Pár kopogtató kör után felszínre jött az-az élethelyzet ahol a diszharmónia kialakult. És páciensem ,egértette, hogy mi a közös a düh, és a bőr problémák között.
A közös "munka" után azt mondta: " felszabadultam, köszönöm"

Hálás vagyok, hogy megtisztelt bizalmával:
Barti Ildikó
Eft tanácsadó
Tel+ 3630/ 95 00 336.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."