Ugrás a fő tartalomra





A hűvösebb, csapadékosabb téli idő beálltával a baktériumok és a vírusok könnyebben, gyorsabban szaporodnak, ezért jobban ki vagyunk téve a fertőző betegségeknek. A nátha, az influenza, a köhögés megnehezíti, esetleg meg is gátolja a tanulást vagy a munkát. Ilyenkor gyakrabban fordulhat elő, hogy szükségessé válik valamilyen fajta gyógykezelés.
A gyógyteák egyszerű, házilag is könnyedén, gyorsan elkészíthető gyógynövény-kivonatok. Általában kellemes az aromájuk, ezért fogyasztásuk nemcsak gyógyító hatású, de emellett élvezetes is, és gazdaságosságuk sem elhanyagolható. Némelyik gyógynövénynek az illóolaját használhatjuk fel a tüneteink enyhítésére például aromamécses segítségével. Ma már a gyógyszertárakban és a fitotékákban is igen széles választékban kaphatók gyógynövény tartalmú készítmények meghűléses, megfázásos betegségek megelőzésére és kezelésére.

http://drkukliseszter.hu/hasznos-gyogynovenyek-telen/





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."