Ugrás a fő tartalomra


 Relaxáló lábkezelés


Az érintés csodája


A napi stressz hatását bőrünkön érezzük. Mindenki rohan, siet, feszült...ingerlékeny, versenyt fut az idővel...mert jön a szeretett ünnepe. A napokban sorban állás közbe éreztem ezt a kellemetlen hatást.
Nem könnyű megtartanod a harmóniát? a lelki nyugalmadat ?
Adj lehetőséget magadnak egy kis lazításra, akár egy relaxáló lábkezelésre.
Kezelések alkalmával tapasztalom, hogy vannak olyan vendégeim, akik a masszázs alatt teljes némaságba burkolóznak, élvezik a csendet. Vannak olyanok is, akik örülnek a kapcsolódásnak, és ezt szavakban is kifejezik.
Be kell valljam, bennem van egyfajta törekvés arra, hogy szeretettel áthassam a vendéget a gyógyító, feltöltő, inspiráló csenddel. A legtöbb vendégem tapasztalja, hogy miután felfekszik a masszázs-ágyra, még el kell telnie jó néhány percnek, amíg az elméje lecsendesedik. A fejünkben egyfolytában daráló " hang" csak mondja, csak mondja és csak mondja...Két lehetőség van: vagy harcolsz ellene, és elkezdesz vitatkozni a hanggal, a saját elméddel. Ennek nem szokott megnyugtató masszázsélmény lenni a vége.
De van olyan helyzet, amikor a beszéd az, aminek helye és ereje van. Kell néha ventillálni, kimondani, kiereszteni.
Fontos a szelíd figyelem, hogy minden egyes alkalommal, amikor újra megszólal a hang, gyöngéd szeretettel visszatereld magad a testedbe, és a jelen pillanatba.
Várlak szeretettel :-)
Barti Ildikó


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."