Ugrás a fő tartalomra


Az ÉLET teljessége önmagunk MEGISMERÉSE által kezdődik.Szervezetünk harmonikus működése életünk végéig a legfontosabb FELADATUNK! Tanulmányaim során az alternatív módszerek számtalan lehetőségét felkeresve, megtanultam alkalmazni a természet adta lehetőségeket.Hívatásom sokszínűsége lehetőséget ad e tudás gyakorlására. Hálás vagyok vendégeim bizalmának, és örömmel tapasztalom, hogy az emberek egyre nyitottabbak e fantasztikus módszerek megismerésére.
"Az egészség olyan állapot, melyet jellemez az anatómiai integritás, a teljesítményre való képesség, a személyes értékek, a családi munka és közösségi szerep, a fizikai, biológiai és társadalmi stresszel való megküzdés képessége, a jóllét érzése, továbbá a betegség és a korai halál rizikóitól való mentesség." (WHO, 1986)
Szeretettel:
Barti Ildikó
Tel +3630/ 95 00 336



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."