Ugrás a fő tartalomra








Elindult egy új év, ebben az időszakban mindannyiunk szívébe ott az ünnep hangulata, a reményVárás, a csoda. Ebben az évben is szeretnénk elérni Céljainkat, vágyainkat, álmainkat ahogy már oly sokszor. Egy dolgot fontos mindig szem előtt tartanod alacsony rezgésű energiával nem lehet létre hozni magas rezgésű dolgokat!
Mi van akkor ha az álmaink után teperünk, és kitartóan dolgozunk mindenért amire vágyunk viszont közben belefáradunk?
Érezzük a fáradságot a lelkünkben. Sajnos ez olyan fáradság, amit nem lehet csak úgy szimplán kialudni. Az alvás ezen nem segít. Oda kell tehát figyelnünk arra, hogy az amit el akarunk érni ne tegyen tönkre minket lelkileg, hiszen így csökken az energiaszintünk.Jól "kell" magunkat érezni akkor is amikor éppen a célunk felé haladunk.
Sőt akkor kell igazán érezni, hogy jól vagyunk. Mert nem a cél tesz bennünket boldoggá, hanem maga az ÚT, és ha az út alatt jól érezzük magunkat az által csodálatos lesz a végeredmény is!
Mit tehetsz azért, hogy megtartsd a magas rezgés szintet életedbe?
"...aki teljesen helyre akarja állítani egészségét és immunrendszerét , védekező képességét és szilárdan meg is akarja őrizni azt, annak a természetes élet- és gyógymódok egészét igénybe kell vennie.
Állandó, intenzív, bensőséges kapcsolatban kell lennie, maradnia a természettel és mindazzal, ami természetes! "
==..==
2017. be is várom sok szeretettel kedves vendégeimet a Rába Quelle gyógy-thermál élményfürdőbe 4 éve működő rendelőben.
Barti Ildikó


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."