Ugrás a fő tartalomra



Lelki folyamatok, és fizikai segítségek


Hivatásom során nagy figyelmet fordítok a lelki történésekre, így minden betegség/ állapot mögött az anamnézis áttekintése után a lelki üzenet megértésén dolgozunk.
A hét folyamán Eft érzelmi felszabadítás volt a kezelések többsége, arra figyeltem fel, hogy azoknál a személyeknél ahol aminosav hiány van nagyobb esély van arra, hogy a lehangoltság szakaszait megélje.
MIÉRT VAN SZÜKSÉG AMINOSAVAKRA?
Az aminosavak nemcsak hogy mindenhol megtalálhatók a testünkben, hanem valamennyi funkció működéshez elengedhetetlenek. Például ételeink emésztése, máj működése, sebek gyógyulása..." (röviden.)
A bipolaritás, a pánik roham mint érzelmi próbatétel a léleknek
-vannak vendégeim hasonló "feladatokkal", folyamatos munka, és közreműködés mellett azt tapasztaltam, hogy a BűnTudat az alap érzés, mely ezt az állapotot fen tarthatja. Fontos tudnunk az érzelmeinket megnevezni, adott esetbe kimondani-kifejezni.
..kutatások is azt mutatják, hogy ha képesek vagyunk megnevezni az adott (negatív) érzelmet „Most nagyon dühös vagyok Rád”’, „Rendkívül csalódottnak éreztem magam”, az csökkenti az adott érzelem intenzitását. Ezzel összhangban néhány agyműködést vizsgáló kutatás arra is rámutatott, hogy önmagában az érzelmek megnevezése csökkenti az amygdala, az egyik érzelmi központ aktivitását. Az érzelmek megnevezése továbbá segítheti a helyzet vagy akár saját viselkedésünk megértését, és segíthet a céljainkra vagy az éppen felbukkanó korlátokra irányítani a figyelmet. Hosszú távon az őszinte érzelemkifejezés erősíti kapcsolatainkat. A reakcióink mellett a szüleink mintái is felismerhetőek, sőt a szép dédszülőkké is.
Minden eset más, ahogy mi magunk sem vagyunk egyformák, a lényegét abban látom, hogy, ha egy adott helyzetben nem találsz megoldást ne habozz indulj el a megértés útján.

Barti Ildikó
Tel+ 3630/ 95 00336
Rába Quelle fürdő
Fürdőtér 1.szám

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."