Ugrás a fő tartalomra



Nagy öröm számomra, hogy közös FelAdatunk a természetes harmónia visszaállítása, testi, lelki, gondolati szinten egyaránt. 
Azt tapasztalom, hogy manapság egyre nagyobb igény van az összetartó erőre,a JÓ szóra a Figyelemre. Ennek kapcsán azon vagyok, hogy összegyűjtsem több szakértő, orvos, terapeuta rálátását e témában, ezért az itt olvasható cikkek nem mindig saját tollamból származnak.Számtalan lehetőség adott, több nézőpont, szempont figyelembevételével, azok számára akik nyitottak a változásra, a dolgok mélyebb megértésére.
Azt gondolom, hogy a hivatás mely megtalált szolgálat is egyben, e csodálatos elhívás alázatra int bennünket.
Szeretettel várom szolgáltatásaimmal minden kedves vendégem.
A következő idézettel kívánok közös célokat, hozzá jó erőt, EgészSéget mind 3Szinten mindnyájunknak!
Szeretettel:
Barti Ildikó
Tel+3630/ 95 00 336.


"Miközben érzelmeid megértésén dolgozol - beleértve az előtted élt családtagok érzelmeit is -, és összerakod múltad darabkáit, amelyek azzá tettek téged, aki vagy, megkezdődik a gyógyulásod. És amint a gyógyulás megindul, ösztönzést kapsz a változásra, ha céljaid magukban foglalják belső hangod, intuíciód irányítását is, amelyet gyakran szellemnek neveznek, és mindig rendelkezésre áll, amikor válaszra van szükséged. Nem számít, milyen helyzetről van szó, úgy tűnik, mindenki ösztönösen tudja, mi a legjobb számára. Nem számít, milyen régóta nem hallgattál már erre a hangra, még mindig rendelkezel azzal a képességgel, hogy kapcsolatba lépj önmagaddal spirituális és intuitív módon... Csak el kell döntened, hogy elfogadod, kapcsolatba lépsz vele, és figyelsz rá."
Rebeca Linder Hintze

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."