Ugrás a fő tartalomra




Sokan úgy gondolják, hogy a szellemi felébredés egy pillanat és onnantól nincs megállás, az ember halad előre. Na mármost ez nem egy pillanat, hanem életünk végéig tartó spirális tudat nyitás és hosszú időt vesz igénybe,  nem egy pillanat. Bár kétségtelen, hogy egy-egy pillanat műve mikor valami vagy valaki felnyitja a szemünket és magasabb szintről vagyunk képesek látni a körülöttünk lévő dolgokat.  Hasonlít ez egy piramishoz. Minél magasabb szinten vagyunk, annál jobban látjuk részleteiben az alattunk elterülő tájat. Minden ember egy sajátos piramissal rendelkezik, és megvan határozva hogy neki milyen magasságok vannak előírva, azaz milyen magas piramissal jött le a földre teremteni.

Míg sokan bele sem kezdenek megmászni saját piramisukat, addig a szellemi utat követők és keresői, nap mint nap szembesülnek saját korlátaikkal. Mert aki egyszer elindult az úton, akár a vérével is, de fel fog felmászni a csúcsra, akkor is felfele tart, vissza csak akkor zuhan, ha a földi elme kétkedései visszatartják és önmagát vagy mást negatív szóval illet. 

Nagyon fontos, hogy míg mászunk felfele a saját piramisunkon, addig ne illessük az elénk kerülő helyzeteket semmilyennek, hanem fogadjuk el hogy tanítások és nekünk szólnak. Pláne ne bíráljuk a szomszédos piramison felfele tartó vagy épp pihenő társunkat, mert ő is a végére fog érni (igaz, hogy lehet több inkarnáció alatt, de mindenképp megvilágosodik a csúcson, hisz csak onnantól tud kilépni a földi újjászületési ciklusból).
Mások bírálata, a helyzetek ilyen olyannak való negatív megítélése önmagunknak árt és semmiképp ne engedd az életedbe ezt az energiát. Nincs bűntudat! Nincs ítélkezés! Fogadd el a helyzetet és az illetőt olyannak amilyené, és ha érzelmeket gerjeszt benned, bármilyet ami nem tetsző, akkor dolgod van vele, neked szól és nézd meg miért és mit váltott ki belőled. Csak így jutsz feljebb és előre. Nincs mód egy bizonyos szint után ezeket a tanításokat kikerülni. 

Légy saját mestered! Figyeld az érzelmeidet és amelyek nem pozitívak old meg miért és szüntesd meg. Érzelmeinkkel teremtjük a saját világunkat, és közvetve így hatással vagyunk a többi ember világára is, s így fogunk önmagunkban rendet téve, kialakítani egy új világot!

forrás: 
https://www.facebook.com/varakozas.magazin/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."